Workshop Omgaan met stress

(workshop stress management) Stress hebben we allemaal en daar is niks mis mee. Sterker nog, stress is heel belangrijk! Maar wanneer je te veel stress hebt, kan je daar veel last van hebben of zelfs in een burn-out terecht komen. En dat is wel het laatste wat je wilt! Wil je in jouw organisatie ook beter omgaan met stress of je eigen stresssymptomen goed leren kennen, zodat je er beter mee om kunt gaan? Dan is deze workshop geschikt voor jouw team.

Waarom meedoen?

  • Je ontdekt wat stress is, waarom het zowel goed als  waar je op moet letten
  • Na de workshop ken je jouw energiegevers en energienemers
  • Tijdens de workshop Omgaan met stress leer je wat je concreet kan doen om stress in jouw werk en leven te verminderen
  • Je krijgt inzicht in je patronen, en hoe je deze kan doorbreken
  • Na de workshop ben je in staat om ontspannen en met plezier te (blijven) werken
  • Preventief aan de slag gaan met stressreductie zorgt ervoor dat je medewerkers weten wat stress is, ermee aan de slag kunnen en tijdig aan de bel trekken (workshop stress management)

Wat gaan we doen?

  • Voor de workshop vul je thuis een online vragenlijst in. Met deze vragenlijst krijg je inzicht krijgt in jouw stressniveau en op welk vlak voor jou de meeste stress ligt
  • Wat is stress precies en wat kan je eraan doen? We geven je zowel een theoretische achtergrond als praktische opdrachten waarmee je aan de slag kan in de praktijk
  • We gaan aan de slag met concrete opdrachten die je leren ontspannen, keuzes maken en jouw belemmeringen in kaart brengen, de opdrachten zijn zowel individueel als in groepsverband
  • Je gaat in gesprek met je collega’s, leert van elkaar en ontdekt waar je elkaar kan ondersteunen (workshop stress management)

Aanmelden workshop Stress management

CoachPraktijk Twente biedt workshops aan voor een hele dag of voor een dagdeel. We gaan graag in gesprek om te kijken wat het beste bij jullie team past.

Direct je team aanmelden voor de Workshop stress management? Vul dan onderstaand formulier in! Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Contact

Wil je een leuke workshop met jouw team doen, maar is de workshop Omgaan met Stress niet precies wat je zoekt? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We maken regelmatig workshops op maat die goed passen bij de organisatie en de wensen voor een workshop.

CoachPraktijk Twente door NOLOC gecertificeerd. Meer berichten lezen? Lees hier tips voor een goede werk-prive balans.

Workshop omgaan met stress