Coaching, training & talentmanagement

Welkom op de website van CoachPraktijk Twente. Je kunt bij ons terecht voor personal coaching, loopbaan coaching, assessments en studiekeuze begeleiding. Daarnaast geven we verschillende (organisatie/team)trainingen en workshops. CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA en DISC professional. De praktijk is door NOLOC erkend als (loopbaan) coach professional.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan) coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.

CoachPraktijk Twente is naast coaching voor individuen een ervaren partner in talentmanagement en talentontwikkeling binnen verschillende organisaties.

Aan de slag met jouw talent!

Coaching

Je loopt tegen iets aan en dat wil je veranderen. Je kunt bij ons terecht voor loopbaan coaching & personal coaching.

coaching en training

TMA Methode

Talenten, drijfveren en competenties snel in kaart brengen? De Talenten Motivatie Analyse geeft je inzichten en concrete handvaten!

Contact

Wil je meer weten? Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. In dit gesprek vertellen we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat klanten over CoachPraktijk Twente zeggen

‘In een korte tijd heb ik handvatten gekregen die mij ondersteunen in mijn soms chaotische werk. Het geeft me de tijd om stil te staan. Stil staan bij wat ik doe, waarom ik het doe en met welk doel. Ik heb mijzelf nog beter leren kennen en ik heb geleerd wat ik nodig heb om beter te functioneren en meer gebruik te maken van mijn talenten. Verbindend communiceren is de manier die ik mij eigen wil maken!’ Lees meer

DaphneTeamleider bedrijfsvoering

‘Op zoek naar een nieuw doel in mijn carrière kwam ik bij Bregje terecht voor (onafhankelijke) coaching. Bijzonder is de laagdrempeligheid en de rust waarbij je op je gemak je verhaal kan doen. Hierbij krijg je een spiegel voorgehouden waarbij oprecht en positief verwoord toepasbare ontwikkelpunten gereflecteerd worden. Bregje opent je ogen, zonder oordeel te geven. De TMA biedt inzicht en werkt gestructureerd.’ Lees meer

WouterProjectmanager ingenieursbureau

Workshops

De DISC Persoonlijkheidsanalyse brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart.

Deze workshop geeft inzicht in jouw drijfveren en talenten, zodat je beter richting kunt geven aan je werk en leven.

Erger jij je enorm aan je collega die altijd zo chaotisch is? Ontdek in deze praktische workshop wat je van hem kan leren!

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend

CoachPraktijk Twente is erkend door NOLOC, de grootste vereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland. NOLOC zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Lees meer

coachpraktijk twente