Coaching en training

Welkom op de website van CoachPraktijk Twente. Je kunt bij ons terecht voor stressmanagement, (loopbaan) coaching en training. Ook bieden we assessments en loopbaanonderzoek aan. Daarnaast geven we verschillende (organisatie/team)trainingen en workshops. CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA en DISC professional. De praktijk is NOLOC erkend.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan) coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.

CoachPraktijk Twente is naast coaching voor individuen een ervaren partner in talentmanagement en talentontwikkeling binnen verschillende organisaties.

Aan de slag met jouw talent!

coaching en training

Coaching

Je loopt tegen iets aan en dat wil je veranderen. Je kunt bij ons terecht voor loopbaan coaching, personal coaching & outplacement.

TMA Methode

Talenten, drijfveren en competenties snel in kaart brengen? De Talenten Motivatie Analyse geeft je inzichten en concrete handvaten!

coaching en training

Stress en burn-out

Ervaar je stressklachten of burn-out klachten? Start dan nu met herstel. Een coachtraject helpt je grip te krijgen op werk en leven.

Wat klanten over CoachPraktijk Twente zeggen

‘In een korte tijd heb ik handvatten gekregen die mij ondersteunen in mijn soms chaotische werk. Het geeft me de tijd om stil te staan. Stil staan bij wat ik doe, waarom ik het doe en met welk doel. Ik heb mijzelf nog beter leren kennen en ik heb geleerd wat ik nodig heb om beter te functioneren en meer gebruik te maken van mijn talenten. Verbindend communiceren is de manier die ik mij eigen wil maken!’ Lees meer

DaphneTeamleider bedrijfsvoering

‘Op zoek naar een nieuw doel in mijn carrière kwam ik bij Bregje terecht voor (onafhankelijke) coaching. Bijzonder is de laagdrempeligheid en de rust waarbij je op je gemak je verhaal kan doen. Hierbij krijg je een spiegel voorgehouden waarbij oprecht en positief verwoord toepasbare ontwikkelpunten gereflecteerd worden. Bregje opent je ogen, zonder oordeel te geven. De TMA biedt inzicht en werkt gestructureerd.’ Lees meer

WouterProjectmanager ingenieursbureau

Workshops & training

coaching en training

In deze workshop verbeter je de onderlinge communicatie en ontdek je hoe je elkaar respectvol feedback kunt geven

De workshop persoonlijk leiderschap leert je regie te nemen in je werk en leven. Belangrijk voor jou en je organisatie.

De DISC analyse brengt het gedrag en de communicatie van mensen overzichtelijk en begrijpelijk in kaart.

Deze workshop geeft inzicht in jouw drijfveren en talenten, zodat je beter richting kunt geven aan je werk en leven.

coaching en training

Erger jij je enorm aan je collega die altijd zo chaotisch is? Ontdek in deze praktische workshop wat je van hem kan leren!

Maakt jouw organisatie al gebruik van de SLIM regeling?

De arbeidsmarkt verandert, daardoor is een leven lang ontwikkelen en training van steeds groter belang. De pensioengerechtigde leeftijd is verhoogd, waardoor mensen langer doorwerken en banen veranderen razendsnel door technologische ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid en talentmanagement vragen daardoor steeds meer aandacht. Voor zowel werkgevers als werkenden is het nodig om mee te bewegen met de veranderende arbeidsmarkt. In het MKB ontbreekt het echter regelmatig aan tijd, geld, kennis of capaciteit om zich te richten op de toekomstbestendigheid van de onderneming en het op peil houden van kennis en vaardigheden van de werkenden in de onderneming. Lees meer

loopbaancoach

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend

CoachPraktijk Twente wil coaching en training met kwaliteit aanbieden. Daarom zijn we aangesloten en erkend door NOLOC, de grootste vereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland. NOLOC zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Lees meer

coaching en training