TMA professional Almelo

Wil je aan de slag met een zeer effectieve en concrete methode om inzicht te krijgen in jouw talenten, drijfveren en competenties? Doe dan het TMA traject. CoachPraktijk Twente is een ervaren TMA professional Almelo en biedt een traject aan waarmee je echt aan de slag kan. Een traject dat inzicht geeft, maar ook zorgt voor de groei van zelfkennis en meer zelfvertrouwen. Wil je na het traject toch meer verdieping, aan de slag met ontwikkeling of een nieuwe stap in je loopbaan, dan kan je uiteraard ook een langer traject aan gaan.

Wat gaan we doen?

We gaan van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit (TMA professional Almelo):

1. Vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt (optioneel)
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie
5. Ontvangst uitgebreid rapporten

Optioneel

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject (bijvoorbeeld een loopbaantraject van 8 sessies)

Je kunt de analyse doen in combinatie met 1 of 2 sessies. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (TMA professional Almelo)

Voorbeeld Talenten overzicht

TMA professional Almelo

TMA professional Almelo

CoachPraktijk Twente is gecertificeerd en een ervaren professional. Regelmatig vormt de TMA methode een belangrijk onderdeel van een loopbaantraject. Daarnaast heeft CoachPraktijk Twente veel ervaring in het afnemen van de TMA in een kort traject. Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die een traject bij CoachPraktijk Twente hebben doorlopen? Kijk dan eens bij de referenties.

Meer berichten lezen? Lees hier over het nut van een apk!

TMA professional Almelo

Contact TMA professional Almelo

Wil je meer weten over het traject? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

Gecertificeerd door TMA.