Week van de Werkstress 2023

Het is de week van de werkstress. Hoewel stress niet het leukste thema is en we dit liever vermijden biedt CSR je nu wel een mooie kans om gratis te onderzoeken hoe het met jouw stress gesteld is! Je kan dit (alleen deze week) gratis onderzoeken met de CSR Vragenlijst Stressklachten. Na het invullen van de vragenlijst ontvang je direct een rapport met jouw scores, een deskundig advies en handige tips. (Stress coaching omgeving Twente)

Waarom een vragenlijst

Langdurige overbelasting/stress heeft impact op je psyche en lichaam. Daar is de CSR vragenlijst op afgestemd. In de online vragenlijst worden vragen gesteld over jouw psychisch functioneren (zoals stressklachten en je stemming) en over fysieke aspecten (zoals lichamelijke vermoeidheid en cognitief functioneren). Alle onderdelen samen geven de verschillende onderdelen van de vragenlijst een compleet beeld van jouw huidige situatie. (Stress coaching omgeving Twente)

Coaching

Veel mensen ervaren stress op dit moment. En ook veel mensen gaan toch gewoon maar door. En dat is jammer, want je kunt erger voorkomen door tijdig aan te bel te trekken. Bijvoorbeeld door naar een geaccrediteerde coach te gaan. Een coach helpt je jouw patronen in kaart te brengen, onderzoekt waar jou stressklachten vandaan komen en hoe je deze te lijf kunt gaan. Zo ontstaat er meer rust, in je hoofd en je lijf. Je leert jezelf goed kennen tijdens een traject en we zorgen dat je concrete stappen hebt gezet. Zodat je ook na het traject goed weet waar je op moet letten. (Stress coaching omgeving Twente)

Stress coaching omgeving Twente

Heb je de vragenlijst ingevuld en wil je aan de slag met de uitkomsten? Kom dan gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen we graag waar je tegenaan loopt en kunnen we je vertellen wat we voor jou kunnen betekenen. Je bent van harte welkom!

CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij de twee grootste beroepsverenigingen voor coaches in Nederland, de NOLOC en NOBCO. (Stress coaching omgeving Twente)

Meer berichten lezen? Lees hier over loopbaancoaching.

Stress coaching omgeving Twente