Heb jij al gebruik gemaakt van het gratis loopbaan traject?

Jeroen: ‘Ik heb op vrijwillige basis deel mogen nemen aan het aangeboden “coachingstraject”. Na enige twijfel of dit meerwaarde voor mij zou hebben toch de aanmelding gedaan en daar geen spijt van gekregen. Samen met mijn coach heb ik in een aantal sessies eigenlijk de bevestiging gekregen van mijn eigen zelfbeeld waarbij ook zeker wel de vinger op de zere plek werd gelegd voor wat betreft punten waarin ik zou kunnen verbeteren. Een traject wat voor mij echt van meerwaarde is geweest. Zeker aan te bevelen voor mensen die ook wel eens worstelen met de “en nu?” vraag.’ (ontwikkeladvies overheid)

Een mooie reactie na het ontwikkeladvies traject dat we aanbieden voor werkende 45 plussers. Heb jij er al gebruik van gemaakt?

Wat is het ontwikkeladvies overheid?

Ben jij 45-plusser of ouder en wil je wel eens stil staan bij jouw carrière of loopbaan? Wil je bijvoorbeeld weten welk werk goed bij jou past en welke stappen je kunt zetten geven een stevige basis voor jouw loopbaan? Of wil je ontdekken wat nodig is om de komende jaren met plezier naar je werk te blijven gaan? Het kan ook zijn dat je meer balans wilt in werk en leven. Voor al deze vragen kan je gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies. Zo kan je niet alleen richting geven aan je toekomst, maar vergroot je ook je werkkansen en werkplezier. (ontwikkeladvies overheid)

Je hoeft je alleen maar aan te melden, wij zorgen voor de afhandeling van de subsidie!

Je kan gebruik maken van het gratis loopbaanadvies voor 45-plussers als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaanadvies voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Je kan dit traject ook gebruiken om te onderzoeken wat je nodig hebt om jouw huidige baan de komende jaren nog leuk en uitdagend te houden. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je van baan wilt veranderen!

We doen ook verschillende testen, zoals een drijfveren en kwaliteitentest. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een plan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan. (ontwikkeladvies overheid)

Voldoe je aan alle voorwaarden voor het ontwikkeladvies overheid

Neem dan snel contact met ons op voor jouw gratis loopbaanadvies! Je bent van harte welkom. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Wil je op de hoogte blijven over het gratis loopbaanadvies traject of andere berichten over coaching? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram. (ontwikkeladvies overheid)

Gratis ontwikkeladvies overheid 45-plus door NOLOC professionals

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Dat is van belang voor het aanvragen van het gratis loopbaanadvies. Loopbaanadviseurs die aangesloten zijn bij NOLOC en CMI kunnen de subsidie aanvragen. (ontwikkeladvies overheid)

ontwikkeladvies overheid

Meer berichten lezen? Lees hier 5 tips om je zelfvertrouwen te boosten.