Kan jij support in je werk wel waarderen?

Eén van de talenten die de TMA meet is ‘waardeert support’. Wanneer je dit talent hebt, heb je behoefte aan afstemming, ondersteuning en begrip. Deze behoefte komt met name tot uiting bij stress, tegenslag en zaken die als lastig ervaren worden. Je hebt een grote behoefte om begrepen en gehoord te worden. Een sympathieke en warme omgeving vind je fijn. Dan ben je helemaal in je element. Wanneer je het gevoel hebt dat het ‘tegen zit’ in het leven, zul je waarschijnlijk makkelijker om support vragen. Je kan oprechte interesse enorm waarderen en je bent dankbaar voor hulp. Je werkt graag in een team waar jullie als collega’s voor elkaar klaar staan. Heb jij het talent ‘waardeert support’? Of ben je misschien meer zelfredzaam? Met een loopbaancoach uit Twente ontdek je al jouw talenten.

Talenten onderzoeken

Dit talent, waardeert support, en nog veel meer talenten onderzoeken we in de Talenten motivatie analyse. Deze analyse kan je doen bij CoachPraktijk Twente, met een loopbaancoach uit Twente 🙂 . De analyse meet 22 drijfveren een 44 talenten. Ook brengen we 53 competenties bij jou in kaart. Dat geeft een goed beeld van wie je bent, waar jouw kracht ligt en in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt.  Deze informatie is heel handig bij het onderzoeken van jouw loopbaan- of studiekeuze vraagstuk.

Aan de slag met een loopbaancoach uit Twente

Wil jij weten waarin jij uitblinkt en wat er voor nodig is om met plezier naar je werk te gaan? Dan is de TMA een hele mooie start! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak met een loopbaancoach uit Twente voor een kennismakingsgesprek.

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. De loopbaancoaches uit Twente zijn dan ook NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Lees hier over eigenaarschap.

Loopbaancoach uit Twente