Aan de slag met jouw studiekeuze

Je bent druk met toetsen, afrondende opdrachten, je bijbaan, gezelligheid met vrienden. En ergens is het dan ook nog de bedoeling dat je een keuze maakt voor een studie. Maar wat kies je als je geen idee hebt wat je de komende jaren wilt gaan doen of worden? Herken jij dit? Zit jij in het (een na) laatste jaar van de middelbare en heb je nog geen idee wat je hierna wilt gaan doen? Maak dan gebruik van loopbaanbegeleiding voor jongeren.

Kiezen

Bij CoachPraktijk Twente begrijpen we heel goed dat jouw studiekeuze lastig kan zijn. Vonden we zelf ook. Met onze kennis en ervaring zijn nu wel goed geworden in de loopbaanbegeleiding voor jongeren die graag hulp willen om wel een goede keuze te maken. Hoe dan? Door met jou aan de slag gegaan in het studiekeuze traject. In dit traject leer je jezelf goed kennen, je ontdekt waar je goed in bent. En onderzoekt welke studies aansluiten bij jouw persoonlijkheid, interesse en profiel.

Het traject

Ons loopbaanbegeleiding voor jongeren traject bestaat uit 4 gesprekken, een ondersteunend werkboek en een aantal testen die je helpen je keuze te maken of bevestigen. Je hebt daarbij de keuze uit een Talenten Motivatie Analyse (jongeren versie) of de Enneagram Drijfverentest. Daarnaast maak je een interesse en competentietest. In ons traject krijg je ook toegang tot een opleidingen, beroepen en vacature portal. Zo krijg je niet alleen inzicht in welke opleidingen er zijn. Maar ook wel beroepen er bij passen en of er banen zijn op dit moment! We kijken samen ook naar open dagen en onderzoeken welke MBO, HBO of Universiteit het beste bij jou past.

Loopbaanbegeleiding voor jongeren

Herken jij je in bovenstaande struggles en kan je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOLOC en NOBCO erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Loopbaanbegeleiding voor jongeren       Loopbaanbegeleiding voor jongeren