Voer jij ontwikkelgesprekken?

Heb jij wel eens een ontwikkelgesprek bij jouw werkgever? In onze praktijk merken we dat het steeds ‘gewoner’ is om regelmatig een gesprek te voeren, stil te staan bij je werk, je loopbaan, je groei en ontwikkeling. Sommige bedrijven doen dit intern, andere bedrijven geven de mogelijkheid om deze gesprekken met een externe coach te voeren. Voor beide is iets te zeggen. CoachPraktijk Twente is een ervaren partner in het voeren van ontwikkelgesprekken binnen organisaties. Wil jij hier intern ook mee aan de slag? Plan dan eens een afspraak met een van onze loopbaan coaches.

Ontwikkelgesprekken

Stil staan, we doen het maar zelden. In de waan van de dag gaan we door en is er vaak maar weinig ruimte om de rust te nemen om even te reflecteren. Doe je nog wat je wilt doen? Waar sta je nu en is dat waar je wilt staan? Voel je nog voldoening en geef je genoeg aandacht aan jouw behoefte aan ontwikkeling. Door regelmatig met loopbaan coaches stil te staan voorkom je dat je voorbij gaat aan je behoefte en stilstand ontstaat doordat je vergat stil te staan. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in demotivatie, vermoeidheid of andere klachten. Dat is zonde!

Door tijdig ontwikkelgesprekken te voeren blijf je je bewust van je behoefte en wensen. Je ontdekt in gesprekken met loopbaan coaches waar je drijfveren en talenten liggen, zodat je je werkplezier behoud en kan groeien in een richting die bij je past. Je leert goede keuzes te maken en zorgt voor de juiste balans en vitaliteit.

Aan de slag met loopbaan coaches

Wil jij graag ontwikkelgesprekken voeren of wil je jouw medewerkers de mogelijkheid geven om met externe loopbaan coaches gesprekken te voeren? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

loopbaan coaches