Coaching Overijssel

Ben je op zoek naar een erkende coach in Overijssel? Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor coaching, trainingen en workshops. We zijn door beroepsvereniging NOLOC gecertificeerd. (Coaching Overijssel)

Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan) coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.

Coaching biedt uitkomst!

Coaching helpt je de juiste koers weer te vinden, stappen te durven zetten en te ontdekken wat je nou echt wilt. Welk traject het beste bij jou past is afhankelijk van jouw coachvraag. Binnen de verschillende trajecten besteedt CoachPraktijk Twente veel aandacht aan jou en (het concretiseren van) jouw coach vraag. Elk traject vraagt om een eigen benadering. Dat is erg belangrijk voor het resultaat en het slagen van jouw traject. De een heeft 8 sessies nodig om zijn doel te bereiken, de ander twee of vier. Dit is afhankelijk van jou als persoon en jouw coachvraag.

Personal coaching

Je loopt tegen iets aan en dat wil je veranderen. Dat kan met coaching.

Loopbaancoaching

Je wilt je ontwikkelen in je werk of ontdekken wat nou echt bij je past.

Stresscoaching

Stresscoaching helpt je om te gaan met stress en klachten te verminderen.

Coaching on the job

Ontwikkeling en coaching van kwaliteiten en vaardigheden op het werk.

Studiekeuze traject

Ontdek welke studies het beste bij jou passen in een studiekeuze traject.

TMA Traject

Een snelle methode om inzicht te krijgen in talenten, drijfveren en competenties.

Coaching Overijssel

Wil je meer weten over talentontwikkeling en coaching bij CoachPraktijk Twente of heb je andere wensen? Vraag dan een gratis oriënterend gesprek aan.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan professional.

coaching