Heb jij een lekke band?

Even geleden moest mijn auto naar de garage voor de jaarlijkse APK. Gelukkig maar, want in de garage bleek een flinke spijker in een band te zitten. Of ik het niet gemerkt had? Nou had ik laatst wel het idee dat er een band zacht was, maar ja, ik keek even als een echte autoleek en kon niks afwijkends ontdekken. En natuurlijk had ik ook haast, dus gewoon maar door. In ons werk en leven gaan we vaak precies hetzelfde met ons lijf om. We weten wel dat het ergens niet helemaal lekker loopt, maar we hebben haast of willen er niet meer bezig zijn, en dus gaan we maar gewoon door. (coaching in Overijssel)

Heb jij een lekke band?

Net als met je auto is het ontzettend belangrijk dat je af en toe stil staat bij je werk en leven. Hoe gaat het nou echt met je? Zit je nog lekker in je vel? Doe je nog waar je blij van wordt? Geef je nog aandacht aan datgene waar je aandacht aan wilt geven? Vragen die je inzichten geven, maar je ook helpen richting te bepalen en keuzes te maken. Het helpt je te voorkomen dat je veel te lang doorloopt met die lekke band. En lang doorrijden met een lekke band brengt meestal niet veel goeds… (coaching in Overijssel)

APK met een coach

Wil je wel eens stil staan bij jouw werk en leven? Of loop je rond met een vraag waarmee je aan de slag wilt? Of wil je iets veranderen in je leven, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ga dan aan de slag met een coach! Je kunt bij ons terecht voor (coaching in Overijssel):

Ben je 45-plus? Maak dan gebruik van het gratis loopbaan advies! (coaching in Overijssel)

Coaching in Overijssel

Wil je meer van ons weten? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. CoachPraktijk Twente is gevestigd in Almelo, maar werkzaam in Overijssel. We werken vaak vanuit ons kantoor, maar ook regelmatig op locatie. (coaching in Overijssel)

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

coaching in Overijssel

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Maak hier een opdracht om te ontdekken wat echt bij je past.

Coaching in Overijssel