Vergroot je zelfvertrouwen, start een coach traject!

(Coaching bureau Almelo) Wil jij je zelfvertrouwen vergroten? Wil je nu eindelijk eens ‘nee’ leren zeggen? Wordt het tijd dat je op je werk meer van jezelf gaat laten zien of wil je leren beter te communiceren? Start dan een coach traject! In een traject leer je jezelf goed kennen, je ontdekt waarom je doet zoals je doet en gaat actief aan de slag met jouw doel.

Wat gaan we doen?

Een coach traject start altijd met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt gaan. We onderzoeken waar jij echt behoefte aan hebt, zodat we een traject kunnen starten dat goed bij jou past. Ook vertellen we je over onze mogelijkheden. Een intake is voor ons allebei belangrijk. Jij ontdekt of coaching is wat je nodig hebt en je kunt ons leren kennen. Wij bekijken of we iets voor jou kunnen betekenen. Hebben we er beide een goed gevoel bij? Dan gaan we aan de slag! (Coaching bureau Almelo)

Een coach traject

Een coach traject bestaat meestal uit zo’n acht sessies. In deze acht sessies komen een aantal fases voorbij waarin je aan de slag gaat met de volgende onderdelen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat doe ik?

In de laatste fase ga je actief aan de slag met je coachdoel. Je inmiddels een goed beeld van jezelf, een stevige basis om aan de slag te gaan, persoonlijke te groeien en stappen te maken. We maken een plan dat goed past bij jou en je doel, zodat je effectief aan de slag kunt gaan. (Coaching bureau Almelo)

Coaching bureau Almelo

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom

CoachPraktijk Twente is gecertificeerd door NOLOC als coach professional.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over de subsidie regeling voor 45-plussers.

Coaching bureau Almelo

Coaching bureau Almelo