In welke werkomgeving kom jij het beste tot je recht?

(coach TMA) In welke werkomgeving kan jij het beste jouw talenten laten zien? Wat is er nodig om gebruik te kunnen maken van jouw drijfveren? Zodat je energie krijgt van je werk, er enthousiast van wordt en gebruik kunt maken van je mooiste talenten. Mensen functioneren het best wanneer ze zich in een werkomgeving bevinden die goed past bij hun talenten en drijfveren. Weet jij wat goed bij jou past?

TMA Methode

Een geweldige methode om je drijfveren en talenten in kaart te brengen is de TMA Methode. TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. De TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. De TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten, competenties en vacatures. (coach TMA)

Wat gaan we doen?

Wil je ontdekken wat jouw drijfveren zijn, voor welke talenten je veel aanleg hebt en in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt? Ga dan aan de slag met de TMA Methode. Je kunt de TMA opnemen als onderdeel van je coach traject of alleen de TMA afnemen. Wil je alleen de TMA analyse doen? Dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit (coach TMA):

1. Vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie
5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail

Optioneel

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject (bijvoorbeeld een loopbaantraject van 8 sessies)

Je kunt de analyse doen in combinatie met 1 of 2 sessies. (coach TMA)

Coach TMA

Wil jij aan de slag met jouw drijfveren en talenten op een goede en professionele manier? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend en gecertificeerd TMA professional.

coach TMA

Coach TMA