Waarom doe je zoals je doet?

(Coach TMA Twente) Waarom doe je zoals je doet? Wat maakt dat je enthousiast wordt van het een, maar leegloopt van het ander. Hoe komt het dat je moeite hebt met je directe collega? Maar je juist zo op je gemak voelt bij die empathische buurvrouw?

Jezelf leren kennen

Wanneer je jezelf goed kent, weet waar je drijfveren en talenten liggen, begrijp je beter waarom je doet zoals je doet. Je weet waar jouw behoeften liggen en wat daar voor nodig is. Je begrijpt waar je ergernissen vandaag komen, maar ook hoe je daarmee om kunt gaat. Er ontstaat meer acceptatie, voor jezelf, maar ook voor de ander. Een mooie basis voor een gezonde dosis zelfvertrouwen. (Coach TMA Twente)

Ontdek wie je bent

De TMA methode is een geweldige methode om te ontdekken wie je bent. De methode brengt 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competentie in kaart. Na het maken van een uitgebreide online test ga je met een coach in gesprek om jou uitslag te bespreken. In dit gesprek ontdek je wat de uitslag voor jou betekent, je krijgt meer inzicht in jezelf en leert te begrijpen waarom je doet zoals je doet. (Coach TMA Twente)

TMA methode assessment of een coach traject

Je kunt de TMA methode inzetten als assessment, maar ook opnemen als onderdeel van je coach traject. Een zogenaamd assessment bestaat uit 1 à 2 sessies en geeft je snel inzicht in wie je bent, wat je drijfveren en talenten zijn en voor welke competenties je aanleg hebt. Wanneer je het opneemt in een coach traject zal de TMA een basis vormen voor de rest van jou traject, waarin je bijvoorbeeld werkt aan persoonlijke groei of de ontwikkeling van competenties. (Coach TMA Twente)

Lees hier meer over de TMA methode.

Coach TMA Twente

Ben je geïnteresseerd geraakt? Wil je zelf een TMA analyse doen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor en kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is een ervaren TMA professional, gecertificeerd door TMA.

Coach TMA Twente

Meer berichten lezen? Lees hier over de 5 signalen die laten zien dat je teveel geeft of lees hier over onze workshop duurzame inzetbaarheid.