Welke werkomgeving past bij jou?

(coach praktijk in almelo) In welke werkomgeving kom jij het beste tot je recht? Waar kan jij goed functioneren, worden je talenten goed zichtbaar en kan jij laten zien wat je in je mars hebt? Het is belangrijk dat je aan de slag gaat bij een organisatie die aansluit bij jouw waarden en drijfveren. Wanneer je kunt werken in een omgeving die voldoet aan jouw behoeften, ontstaat er ruimte om het beste van jouzelf te laten zien.

De juiste werkomgeving

Om te ontdekken welke werkomgeving goed bij jou past is het van belang te ontdekken waar jij behoefte aan hebt. Ben je bijvoorbeeld iemand die graag de hele dag in contact is met mensen, dan is het van belang dat je bij een organisatie werkt waar je die mogelijkheid ook hebt. Daar krijg je energie van, daar raak je gemotiveerd van. Het kan ook zijn dat je juist het beste functioneert in een rustige, stille omgeving, waar je zelfstandig en autonoom kunt werken. Is dat het geval kan ik jou beter niet in die drukke organisatie zetten waar collega’s om de haverklap aan jouw bureau staan. (coach praktijk in almelo)

Wat zijn jouw behoeften?

Probeer eens op papier te krijgen waar jij behoefte aan hebt? Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende vragen?

  • Werk je graag in een groep of liever zelfstandig?
  • Hoeveel behoefte aan steun heb je?
  • Ben je doelgericht? Of heb je meer aandacht voor het proces?
  • Ben je iemand die graag waardering krijgt?
  • Hoe ambitieus ben je? Heb je behoefte aan leren en ontwikkelen?
  • Werk je graag is een gestructureerde organisatie of wil je graag je creativiteit kwijt kunnen? (coach praktijk in almelo)

Coach praktijk in Almelo

Wil je onderzoeken welke werkomgeving en werkzaamheden goed bij jou passen, maar kom je er zelf niet zo goed uit? Ga dan aan de slag met een coach? Met een coach ga je aan de slag met jouw coachvraag, je ontdekt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Je vergroot je zelfvertrouwen en je kunt (beter) keuzes maken. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. (coach praktijk almelo)

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkende (loopbaan) coach professional. Meer berichten lezen? Lees hier hoe je je zekerder kan voelen. Of kijk dan hier. Of hier. (coach praktijk in Almelo)

coach praktijk almelo