Welk werk past echt bij jou? TMA Methode Almelo

Mensen zijn het meest effectief, gemotiveerd en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. De TMA Talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. (TMA Methode Almelo)

TMA Talentenanalyse?

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De vragenlijst die je online maakt bestaat uit stellingen en gedragsitems waaruit je steeds dient te kiezen welke het beste bij je past.

Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren ontrafeld. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten. (TMA Methode Almelo)

De TMA wordt vaak ingezet in een coach traject, maar kan ook afzonderlijk worden gedaan. In een coachsessie wordt de uitslag met je besproken, waarna je zelf met de uitslag aan de slag kunt. Wanneer de TMA onderdeel is van je coach traject zal deze een rol spelen in een deel van het traject. Een (loopbaan) coachtraject bestaat gemiddeld uit 8 sessies. Een geheel traject is zeer waardevol wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke groei, je effectiever wilt zijn op je werk of bijvoorbeeld duidelijk wilt krijgen wat een logische stap is in jouw carrière.

TMA talenten overzicht

TMA methode Almelo

Persoonlijk groeien

De TMA Methode is een mooie methode om in te zetten wanneer je wilt ontdekken waar jouw talent ligt, wanneer je wilt groeien in je werk, jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen en meer energie wilt halen uit je leven en werk. De TMA geeft zelfvertrouwen en zelfkennis, maar is ook confronterend. Aan jou om daar mee aan de slag te gaan! (TMA Methode Almelo)

TMA Methode Almelo

Wil jij ook persoonlijk groeien of ontdekken waar jij energie van krijgt? Lees hier dan meer over de TMA Methode. Ben je enthousiast geworden en wil je graag weten wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom. (TMA Methode Almelo)

Meer lezen? Krijg meer balans in je leven met deze vijf tips!

CoachPraktijk Twente is door TMA gecertificeerd tot TMA professional