In welke werkomgeving kom jij het beste tot je recht?

Wanneer je een baan hebt is het van belang dat 70 tot 80 procent van de uit te voeren competenties in de kern van de jouzelf zit; je natuurlijke talent. Daar waar iemand talentvol is, ligt het goud voor het oprapen! Op dat gebied kan je je namelijk makkelijker naar een hoger niveau ontwikkelen. De Talenten Motivatie Analyse geeft inzicht in jouw behoeften. Met deze analyse ontdek je wat jouw drijfveren zijn, waar jouw talenten liggen en voor welke competentie je (veel) aanleg hebt. Ook ontdek wat jouw voorkeuren zijn in werkomgeving en management en op welke manier jij het makkelijkst leert en ontwikkelt. Kennis in je drijfveren, je talenten en werkvoorwaarden zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een baan en omgeving die bij jou past en voldoet aan jouw wensen. Wil jij jouw drijfveren en talenten ontdekken? Start dan een traject met een TMA loopbaancoach!

De TMA biedt veel mogelijkheden en is daardoor een uitstekend loopbaan assessment. Doormiddel van compententie-management kan je ontdekken welke functies bij jou passen, maar het geeft ook inzicht in je huidige baan. Waarom loop je telkens tegen dezelfde zaken aan, wat is lastig en waarom? Oftewel, de analyse geeft je antwoord op vele loopbaanvragen.

Wat gaan we doen?

Je kan de TMA in een traject opnemen of kiezen voor één gesprek met een TMA loopbaancoach waarin je de uitslag van de analyse bespreekt met een coach. Wil je alleen de TMA analyse doen? Dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit:

1. (Optioneel: vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt)
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie met een TMA loopbaancoach
5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail

Optioneel

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject met een TMA loopbaancoach

Voorbeeld TMA talentenoverzicht

tma specialist

TMA loopbaancoach

Wil je aan de slag met jouw loopbaan? Ga dan aan de slag met een loopbaantraject of een TMA traject! CoachPraktijk Twente is door TMA gecertificeerd als TMA loopbaancoach. Regelmatig vormt de TMA methode een belangrijk onderdeel van een loopbaantraject. Daarnaast heeft CoachPraktijk Twente veel ervaring in het afnemen van de TMA in een kort traject. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over het ontwikkeladvies.

TMA loopbaancoach