Aan de slag met jouw talent!

Wil je meer zelfvertrouwen krijgen, beter keuzes kunnen maken, assertiever worden of meer balans in je leven? Ga dan aan de slag met een persoonlijke coaching! In een coachtraject ontdek ga je aan de slag met jouw ontwikkeldoel. Je leert jezelf goed kennen, ontdekt je drijfveren en talenten en staat aan het eind van het traject steviger in je schoenen.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching?

Wat is persoonlijkecoaching nou eigenlijk? Coaching is een begeleidingstraject waarin je door een coach wordt ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen. Het hebben van plezier in het werk en of het verder kunnen ontwikkelen in je carrière staan bij loopbaan coaching centraal. Bij personal coaching is de coaching met name gericht op persoonlijke ontwikkel doelen, zoals het verkrijgen van meer balans in je leven.

Wat gaan we doen?

Wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke coaching is het belangrijk dat je weet waar je aan begint en met wie je aan een traject begint. We vinden het belangrijk dat je je prettig en veilig voelt. Daarom doen we altijd eerst een intake gesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. In dit intake gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt en leggen we uit wat we voor jou kunnen betekenen. Na het intake gesprek besluit je om wel of niet een traject te starten.

Het coach traject

Persoonlijke coaching trajecten bestaat meestal uit 6 sessies, die globaal uit twee fases bestaan. In de eerste fase leer je jezelf beter kennen, ontdek je je drijfveren en talenten. Kortom, je ontdekt wie je bent, wat je wilt en wat je kan. In de tweede fase gaan we concrete acties en doelen opstellen waarmee je aan de slag gaat. Aan het eind van het coachtraject evalueren we en ronden we het traject af. (persoonlijke coaching)

Meer weten over persoonlijke coaching

Wil je meer weten over coaching en de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Meer lezen? Lees hier een bericht over zin om aan de slag te gaan na de zomer!

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.