Wil jij aan de slag met een coach?

Woon of werk je in (de buurt van) Almelo en zoek je een persoonlijke coach in Almelo? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor coaching, trainingen en professionele workshops. Persoonlijke coaching kan je inzetten voor allerlei vraagstukken, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan meer balans in je leven, wanneer je wilt werken aan competenties of wanneer je iets wilt veranderen in je leven, maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Hoe gaan we te werk?

Bij CoachPraktijk Twente starten we altijd met een intakegesprek. In dit gesprek horen we graag waar je tegenaan loopt en waar je aan wilt werken. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kan je ontdekken of je een klik ervaart met jouw persoonlijke coach in Almelo. Dit is belangrijk, want dat kan je je fijn en veilig voelen in een traject. Dat is een belangrijke basis om stappen te gaan zetten.

Na het intakegesprek geven we je de tijd om het te laten bezinken. Wil je een coachtraject starten, dan kan je contact met ons opnemen en plannen we jouw eerste gesprek. Voorafgaand ontvang je een offerte of een coachcontract waarin onze afspraken genoteerd zijn. Ook teken je een privacyverklaring. Hoeveel gesprekken je hebt bepalen we samen. Een traject met je persoonlijke coach in Almelo kan je zelf betalen, maar dit kan ook je werkgever doen.

In een traject met jouw persoonlijke coach in Almelo kan je testen of analyses opnemen. Deze kunnen een mooie aanvulling vormen op jouw traject. Of dit passend en nodig is bespreken we met je in het intakegesprek.

Aan de slag met een coach in Almelo

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een intakegesprek met een persoonlijke coach in Almelo inplannen? Dan ben je van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Dat kan via telefoon, mail of via ons contactformulier. We proberen zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOBCO en NOLOC geaccrediteerd.

Persoonlijke coach in Almelo     Persoonlijke coach in Almelo