Vergeet je niet de balans op te maken?!

(personal en loopbaan coach) Het einde van het jaar komt al in zicht. Sinterklaas is aangekomen en de winkels staan al weer vol met kerstspullen. Tijd om de balans op te maken! Wat voor jaar was 2017 voor jou? Welke doelen heb je bereikt? Welke hobbels kwam je tegen en hoe ging je daarmee om? Waar ben je trots op en wat wil je anders doen?

We rennen maar door

We rennen vaak maar door en door. We stellen doelen, behalen doelen, stellen nieuwe doelen en nog meer doelen. Maar wat maakt dat je doelen stelt? Wat brengt het jou als deze behaald is? We hebben vaak het gevoel dat wanneer het doel behaald is, we tevreden en gelukkig zijn. We worden er enthousiast van of krijgen er een kick van, geweldig! Toch blijkt het stilstaan bij het behalen van doelen lastiger dan gedacht, vaak is het nieuwe doel al gesteld nog voor je van het vorige kunt genieten. En dat is jammer. (personal en loopbaan coach)

Even stilstaan

Sta aan het eind van het jaar daarom eens even stil. Bij waar je nu bent en wat je hebt bereikt. Dit is ook een mooie basis om te kijken waar je naar toe wilt. Start 2018 met een positief gevoel. Noteer waar je trots op bent en proost erop tijdens kerst of oud & nieuw. Bedank de mensen die je gesteund hebben en geef ook die ander eens een complimentje. (personal en loopbaan coach)

Aan de slag met persoonlijke groei

Wil je in 2018 aan de slag met persoonlijke groei, een nieuwe stap maken in je loopbaan of aan de slag met persoonlijke effectiviteit? Een coach traject is een fijne manier om jezelf goed te leren kennen, doelen te stellen en te zorgen dat je deze gaat behalen. Een coach traject geeft inzichten, vergroot je zelfvertrouwen en helpt je (beter) keuzes te maken. (personal en loopbaan coach)

Meer weten, personal en loopbaan coach

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Meer lezen? Lees hier een bericht over het ontdekken van je drijfveren en talenten!

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als personal en loopbaan coach professional. Meer berichten lezen? Lees hier over de TMA Team analyse. Lees hier over jouw waarden ontdekken of kijk hier voor talentmanagement.

personal en loopbaan coach