Op zoek naar een coach?

Loop je tegen iets aan in jouw leven dat je graag wilt veranderen, maar kan je er wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan een coachtraject uitkomst bieden. In onze praktijk komen mensen met allerlei verschillende vragen, zoals grenzen leren kennen en aangeven, meer balans creëren in werk en privé, ruimte durven innemen of ontdekken waar mijn drijfveren liggen en daar meer naar gaan leven. Coaching zet je in om jouw doelen te realiseren. Het is een proces waarin je jezelf goed leert kennen, de regie pakt over jouw leven en keuzes maakt vanuit jouw hart. Een NOBCO lifecoach is daarbij een goede ondersteuning.

NOBCO Lifecoach

Er zijn een heleboel coaches, daarom kan het lastig zijn om een coach te vinden die bij jou past. Waar begin je jouw zoektocht? Een goed begin is een goede beroepsvereniging, zoals NOBCO. Via deze website kan je op zoek naar een NOBCO lifecoach. Op de website van NOBCO kan je zien of de coach geaccrediteerd is en op welk niveau. Geaccrediteerd wil zeggen dat een coach voldoet aan de eisen die NOBCO stelt aan coaches (op een bepaald niveau) en dat de coach een accreditatietraject heeft doorlopen. In dat traject toont de NOBCO lifecoach aan dat deze ervaring heeft, opleidingen heeft gevolgd en zich blijft scholen, kennis heeft van het vak en reflecteert op het eigen functioneren. Ook laat de coach zien te werken volgens de ethische gedragscode.

Intake plannen

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn NOBCO en/of NOLOC geaccrediteerd. Bij het profiel van onze coaches kan je zien op welk niveau. Wil je een van onze coaches leren kennen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een NOBCO lifecoach. Je bent van harte welkom. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Na het intake gesprek kan je beslissen of je wilt starten met een coachtraject. Meer berichten lezen. Kijk dan hier.

NOBCO Lifecoach