Ontdek jouw DISC-profiel in de gratis DISC test

Wat zijn jouw talenten in het werk? Hoe ga je graag om met collega’s en wat vind je belangrijk in de communicatie met collega’s? Antwoorden op deze vragen krijg je met de DISC analyse. De DISC analyse wordt vaak gebruikt in organisaties, om mensen op de juiste plek te zetten, om te werken aan teambuilding of om de onderlinge communicatie te versterken. Ben je benieuwd wat voor jou belangrijk is? Maak dan de gratis DISC test van 123test. (Loopbaantest Twente)

Met deze gratis DISC test kun je snel je DISC-type en je persoonlijkheidsprofiel bepalen. Ontdek hoe je gedrag tegenover anderen en de dingen die je dagelijks doet worden voorspeld door de vier DISC-factoren Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieusheid.

Met dit online DISC-assessment bepaal je jouw persoonlijkheid door een persoonlijke DISC-profiel samen te stellen op basis van je kenmerkende dagelijkse gedrag. In het gratis rapport vind je een grafiek die je DISC-profiel weergeeft, plus een bondige tekstuele beschrijving van je persoonlijkheidsprofiel. Daarnaast kun je het resultaat, als je dat wilt, ook nog aanvullen met een uitgebreid rapport. (Loopbaantest Twente)

Loopbaantest Twente

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw talenten en drijfveren en wil je hier graag verder mee aan de slag gaan? Start dan met loopbaancoaching. In een traject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt waarom je doet zoals je doet, welke werkzaamheden goed bij je passen en in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt. Naast loopbaancoaching kan je bij ons ook terecht voor coaching bij stress, studiekeuze coaching en coaching on the job. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en bepalen we samen welk traject het beste bij je past. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over ‘pleasen’.

Loopbaantest Twente

Loopbaantest Twente