Volgende week is de Week van de Loopbaan!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Meld je snel aan voor een vrijblijvende kennismaking tijdens de Week van de Loopbaan. (loopbaanbegeleiding regio Twente)

Week van de loopbaan

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke
Week van de Loopbaan. De Week van de Loopbaan is van 16 tot en met 21 september 2019. In deze week kan je vrijblijvend kennis maken met een Noloc loopbaanprofessional bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk. (loopbaanbegeleiding regio Twente)

Aan de slag met een loopbaanbegeleiding regio Twente

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan en je weet niet welke richting? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom het zinnig is advies te vragen bij je loopbaanontwikkeling. Het geeft energie als je weet waar je focus ligt. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft. Tijdens de Week van de Loopbaan kan je een loopbaanprofessional leren kennen om te ontdekken of loopbaanbegeleiding is wat je zoekt en om eens te praten over je huidige situatie. (loopbaanbegeleiding regio Twente)

Leven Lang Ontwikkelen

“Gedurende het hele leven (pro)actief ontplooien van kwaliteiten op basis van eigen interesses en waarden voor een duurzame bijdrage aan de samenleving, eigen gezondheid en geluk”. Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je nadenken over je toekomst. Pak je eigen regie. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren, bijvoorbeeld tijdens de Week van de Loopbaan. (loopbaanbegeleiding regio Twente)

loopbaanbegeleiding regio Twente

Loopbaanbegeleiding regio Twente

Wil je ook langs komen tijdens de Week van de Loopbaan? Of wil je gewoon een intake plannen om te kijken of er een klik is, omdat je graag een coach traject wilt starten? Neem dan hier contact met ons op. Je bent van harte welkom!

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

Meer berichten lezen? Lees hier 5 manieren om je waardering te uiten.