Het jaar goed beginnen? Doe een APK!

Jaarlijks brengen we onze auto naar de garage voor een APK. Maar zelf rennen we vaak jaren door, zonder even stil te staan bij hoe het nou echt met ons gaat. Om te kijken of we nog blij zijn met hoe het gaat op het werk, of er nog balans is tussen werk en privé en je nog aandacht geeft aan dat wat je echt belangrijk vindt. En dat is nou juist zo belangrijk voor plezier en tevredenheid in je leven. (Loopbaan adviseur en personal coach)

APK voor jezelf

Coaching is een mooie manier om even stil te staan, waarna je weer richting kan geven aan je loopbaan. Het helpt je weer duidelijk te krijgen wat je echt belangrijk vindt en leert je (betere) keuzes te maken. Dat geldt voor je leven, maar ook zeker voor je loopbaan. Stel je jezelf wel eens de vraag of je nog blij bent met je werk? Wat maakt dat het je plezier geeft? Waar wordt jij enthousiast van in je werk? En is daar tijd voor? Heb je nog genoeg uitdaging. Door regelmatig stil te staan voorkom je dat zaken je echt tegen gaan staan of dat je helemaal geen energie meer hebt om dingen op te pakken en te veranderen. Soms kan een kleine wijziging in je werk er bijvoorbeeld al voor zorgen dat je weer plezier hebt in je werk. (Loopbaan adviseur en personal coach)

Loopbaan adviseur en personal coach

Bij Coachpraktijk Twente kan je even aandacht geven aan jezelf, je loopbaan en je leven. Door stil te staan en in gesprek te zijn met een professional ontstaan er inzichten en kan je weer richting geven aan je leven. Je kunt bij ons terecht voor:

CoachPraktijk Twente Twente is NOLOC erkend. (Loopbaan adviseur en personal coach)

Loopbaan adviseur en personal coach

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram

Loopbaan adviseur en personal coach

Meer berichten lezen? Lees hier hoe je ontdekt welke banen bij je passen.