Hoe gaat het met jou?

Coronabesmettingen, lockdowns, maatregelen, het lijkt alweer een hele tijd achter ons. En hoewel er alweer voorspellingen zijn voor zomer- en herfstgolven hopen we maar vooral dat we kunnen blijven genieten van onze vrijheden. Het heeft veel impact gehad, privé, maar ook op de werkvloer. Dat merken en horen we in onze gesprekken met coachees. Verschillende thema’s kwamen de laatste maanden voorbij, zoals eenzaamheid, angst, onrust, stress, vermoeidheid. Voor velen bracht het verdwijnen van de maatregelen veel rust. Maar niet voor iedereen. In sommige bedrijven wordt er nog veel thuisgewerkt. Soms is het nu zelfs gedeeltelijk verplicht. Dat kan fijn zijn, maar ook juist helemaal niet fijn. Zeker niet als juist de sfeer voor jou op het werk, de gezelligheid en het contact belangrijke drijfveren waren. (Coaching op werk)

Vermoeidheid

Ook vermoeidheid speelt veel mensen parten. Het oude energielevel is nog steeds niet terug. Maar we blijven wel hetzelfde doen. En dat kan eigenlijk niet. Maar welke keuzes maak je. En hoe? Een ander punt is hulp vragen. Doe je dat al niet makkelijk? Alleen thuis is het dan soms nog lastiger om aan de bel te trekken. Dan stapelt het zich op. Soms tot uitval, en op dat moment kan het best zijn dat (bijna) niemand door had dat het niet zo goed ging. (Coaching op werk)

In jouw organisatie

Hoe gaat het met jou? En met jouw collega’s of medewerkers? Is er nog verbinding en zijn jullie nog in contact? Heb je het idee dat het fijn is om eens stil te staan bij jouw huidige situatie? Of denk je dat jouw medewerker gebaat is bij een aantal coachgesprekken? Kom dan gerust langs. De ervaring leert dat het heel fijn is om af en toe stil te staan. En met een coach te onderzoeken waar je nu staat en hoe je daar gekomen bent. En vervolgens, waar wil je nu naar toe, zowel op het gebied van werk en privé, en onder welke voorwaarden?

Personal coaching is een goede eerste stap om antwoord te krijgen op deze vragen. In een personal coaching traject leer je effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en je leven vorm te geven zoals jij dat zelf wilt. Je leert je natuurlijke talenten en vaardigheden kennen en deze beter in te zetten. Hierdoor ontstaat meer zelfwaardering en tevredenheid. (Coaching op werk)

Coaching op werk

Klaar om aan de slag te gaan met het personal coaching traject? Vraag dan vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Wil je meer weten over de tarieven? Kijk dan hier.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan professional. Meer berichten lezen? Lees hier een aantal vakantietips.

Coaching op werk