Kom jij kennismaken?

Hoe leuk je je werk ook vindt, deze vragen schieten vast wel eens door je hoofd:

 1. Ik wil graag weten: ‘Wie ik ben, wat ik kan en welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt voor mij bestaan?’
 2. Ik wil mij graag verder ontwikkelen. Wat zijn voor mij passende opleidingsmogelijkheden en een geschikte loopbaanrichting?
 3. Passen mijn huidige werkzaamheden (nog) wel bij mijn competenties?
 4. Ik loop tegen zaken aan in mijn werk (communicatie, keuzes maken, assertiviteit, samenwerking). Hoe kom ik beter tot mijn recht en kan ik persoonlijk groeien?
 5. Zou een andere functie beter bij mij passen? Hoe krijg ik helder in beeld wat mijn talenten en ontwikkelpunten zijn, zodat ik de juiste stap maak in mijn loopbaan? (Coaching carrière Twente)
 6. Ik vind het moeilijk om te benoemen wat nu precies mijn talenten en kernkwaliteiten zijn en hoe ik deze beter kan benutten.
 7. Welke baan past goed bij mij?
 8. In welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht?
 9. Ik wil voor mezelf beginnen, maar hoe pak ik dat aan?
 10. Ik ben niet meer zeker van mijn huidige baan en wil me vast verder oriënteren.
 11. Ik vind geen uitdaging meer in mijn huidige baan, wat nu? (Coaching carrière Twente)

Herken je de vragen? Misschien is loopbaan coaching iets voor jou! Loopbaan coaching helpt je zelf (weer) richting te geven aan jouw loopbaan. In een traject onderzoeken we wat je kunt en wilt. Wat zijn jouw talenten en waar komen deze talenten het beste tot hun recht. Iedereen biedt toegevoegde waarde en in dit traject gaan we op zoek naar die van jou. Een loopbaantraject vormt de brug van je huidige situatie naar je gewenste situatie en jij bepaalt hoe. (Coaching carrière Twente)

Lees hier meer over loopbaan coaching.

Kom je kennis maken?

Wil je weten wat loopbaan coaching inhoud of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom!

Coaching carrière Twente

Loop je vast in je werk? Wil je ontdekken welke werkzaamheden echt goed bij je past, wil je meer balans in werk en leven of wil je graag beter uit de verf komen in je huidige baan? Dan biedt coaching uitkomst. Je kunt bij ons terecht voor:

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over studiekeuze.

Coaching carrière Twente

Coaching carrière Twente