Aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit!

(coach persoonlijke effectiviteit) Je wilt effectiever worden, op het werk, thuis, maar ook in de combinatie van beide. Je wilt meer gebruik maken van jouw talenten, minder stress ervaren en meer doen waar je blij van wordt. Je wilt ook thuis nog energie over hebben, voor leuke dingen, je kinderen en/of je partner. Kortom je wilt effectiever gebruik maken van je tijd, je eigen talenten en je omgeving. Maar hoe doe je dat?

Wat is persoonlijke effectiviteit?

Persoonlijke effectiviteit gaat om het optimaal besteden van de beschikbare tijd in je werk en privé leven. Het houdt in dat je de dingen doet waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Persoonlijke Effectiviteit is daarom voor elk mens anders. Beïnvloedingsfactoren zijn stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communicatie en time management. Om te ontdekken wat voor jou werkt is het belangrijk te onderzoeken waar jouw talenten liggen, maar ook wat jouw drijfveren zijn. Waar word jij echt enthousiast van? Waar krijg jij energie van? Zodra je dat weet kun je daar je aandacht geven en deze dingen krachtiger inzetten. (coach persoonlijke effectiviteit)

Hoe word ik effectiever?

Samen met een coach kan je ontdekken waar jij energie van krijg. Je ontdekt wat jouw talenten en drijfveren zijn, je wordt zelfverzekerder en leert wat nodig is voor jou om effectief te werken en te leven. Je onderzoek wat echt belangrijk voor jou is, waar jij behoefte aan hebt en hoe je daar vorm aan kan geven. Een coach traject is een waardevol cadeau aan jezelf, waarin je echt even tijd maakt voor jezelf, je persoonlijke groei en stilstaat bij wat je nou echt in het leven wilt. (coach persoonlijke effectiviteit)

Coach persoonlijke effectiviteit

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Coachpraktijk Twente is door een door NOLOC erkende professional.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over coaching op het werk! Iets anders? Lees hier een bericht over bore-out!

Coach persoonlijke effectiviteit

Coach persoonlijke effectiviteit