Geniet van de feestdagen!

Morgen is het al weer kerstavond! Vorige week had ik mijn laatste coachgesprekken en vrijdag gaf ik de laatste les voor de coachopleiding van dit jaar. De afgelopen dagen heb ik veel stil gestaan bij het afgelopen jaar. Want wat was het weer een mooie jaar! Ik heb genoten van alle mooie gesprekken, de toffe workshops die ik mocht geven en alle bijzondere mensen die ik heb leren kennen. Ik willen iedereen die met/bij ons aan de slag is geweest bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en wie weet tot volgend jaar! (coach persoonlijk twente)

Hoe zag jouw jaar eruit? Coach persoonlijk Twente

De decembermaand is een mooi moment om ieder jaar weer terug te kijken. Het is zo belangrijk om af en toe stil te staan en even terug te kijken. Waar heb je van genoten dit jaar? Waar ben je trots op? Wat was moeilijk? Hoe heb je je er door geen geslagen? Waar haalde je kracht uit? De antwoorden zijn leerzame aanwijzers voor de toekomst. (coach persoonlijk Twente)

Wat zijn jouw wensen?

Heb je al plannen voor volgend jaar? Heb je een grote wens voor 2019? Wie weet blijft het dit jaar niet bij dromen, maar durf je stappen te maken. Beslissen dat je het dit keer anders gaat doen of die stap gaat maken is vaak de eerste en belangrijkste stap voor groei en ontwikkeling. Het maakt dat je kiest, voor jezelf, of je gezin of iets anders. (coach persoonlijk twente)

Coach persoonlijk Twente

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van jouw dromen, wensen en doelen en zoek je daarbij een goede coach? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt bij ons terecht voor:

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom zijn we aangesloten en erkend door beroepsvereniging NOLOC. (coach persoonlijk twente)

coach persoonlijk twente

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over het bijstellen van verwachtingen.