Week van de loopbaan – Almelo coach loopbaan

(Almelo coach loopbaan) Loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc openen in de week van 18 tot en met 24 september hun Almelose deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen. Wil jij ook kennis maken met een loopbaancoach en ervaren wat een coach voor jou kunnen betekenen? Bij CoachPraktijk Twente ben je van harte welkom!

“Na een aantal succesvolle jaren met de Dag van de Loopbaan hebben we als Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals, reeds twee edities van de Week van de Loopbaan georganiseerd. Ook dit jaar brengen we onze leden daarmee in contact met belangstellenden in de eigen regio,” aldus Irani Otten-Admiraal van Noloc. (Almelo coach loopbaan)

Week van de Loopbaan door Noloc

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Ze kunnen dan ook kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur, loopbaan coach of jobcoach bij hen in de buurt. Op die manier kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met professionals in Almelo. (Almelo coach loopbaan)

De loopbaanadviseurs en jobcoaches aangesloten bij Noloc staan te popelen om belangstellenden te ontmoeten en hen verder te kunnen helpen met hun loopbaanvragen.

Over Noloc

Noloc is de grootste beroepsvereniging van Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. De vereniging heeft ruim 3.000 leden en via Twitter en LinkedIn een gecombineerd bereik van ruim 5.400 volgers. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee ook bij aan het niveau van dienstverlening voor heel de branche. https://www.noloc.nl/. (Almelo coach loopbaan)

Almelo coach loopbaan

Geïnteresseerden uit Almelo en omgeving kunnen voor een vrijblijvende afspraak terecht bij CoachPraktijk Twente. Deze coachpraktijk is aangesloten bij NOLOC, daarom staan we voor je klaar tijdens deze week. Je kunt bij CoachPraktijk Twente terecht voor personal coaching en loopbaan coaching. Wil je een afspraak maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. (Almelo coach loopbaan)

Meer berichten lezen? Lees hier hoe je een goed cv maakt!

Almelo coach loopbaan