Even stil staan bij wie je bent – Personal coaching Almelo

De tijd vliegt, de agenda staat bol en voor je het weet is de dag weer voorbij. En de volgende. En de volgende. ’s Avonds in je bed lig je nog eens te malen, of te piekeren of te dromen. Gisteren had je een plan om eens stil te gaan staan bij jouw toekomst. Wat wil je nou eigenlijk? Waar ben je goed in en maak je daar ook gebruik van? Besteed je genoeg tijd aan dingen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt? Met personal coaching Almelo krijg je inzichten in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Het komt er maar niet van

Morgen toch nog maar eens bij stil staan, of eens een moment voor inplannen. Drie dagen later denk je er nog eens over na, maar de waan van de dag maakt dat er echt bij stil staan niet van komt. En daarin ben jij geen uitzondering. ‘Ik word geleefd,’ hoor ik zo vaak. ‘Ik moet van alles,’ of ‘Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst echt even stil heb gestaan bij wie ik ben en wat ik wil.’ Jammer, want juist dat is heel erg nodig om een toekomst te creëren waarin je niet alleen kunt doen wat bij jou past, maar waarin je ook zelfvertrouwen hebt, keuzes durft te maken en voor jezelf durft te kiezen. Ontdek het met personal coaching Almelo.

Persoonlijke groei

Zelfreflectie maakt groei en ontwikkeling mogelijk. Het geeft je inzicht in waar je behoeftes liggen. Dat is fijn om te weten, want zo kan je je leven daar meer op inrichten en keuzes maken die daarbij aansluiten. Wanneer je goed weet wie je bent kan je je zelf accepteren en respecteren. Dat geeft zelfvertrouwen en rust, en zorgt en zorgt er ook voor dat je anderen beter begrijpt en respecteert. Dat geeft rust en ruimte.

Echt tijd maken voor jezelf

Tijd maken voor jezelf en je persoonlijke groei klinkt soms gemakkelijker dan het lijkt. Juist omdat we er niet echt de tijd voor maken. Een coach traject van personal coaching Almelo helpt je hierbij. Door echt tijd te maken voor jezelf kan je stil staan, reflecteren, dromen en stappen zetten. Dat zijn ontwikkelingen waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Personal coaching Almelo

Wil je aan de slag met persoonlijke groei en ontwikkeling (persoonlijk of in je loopbaan)? Kijk dan eens rond op de website om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Direct aan de slag? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Meer berichten lezen? Lees hier hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten! Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram!

personal coaching Almelo

Personal coaching Almelo