Loopbaanankers workshop – loopbaan testen

Waarom meedoen?

Loopbaanankers zijn er om snel zicht te krijgen op belangrijke drijfveren, behoeften en loopbaandoelen van jouw loopbaan. Loopbaanankers zijn bruikbaar bij het goed in kaart brengen van jouw drijfveren en persoonlijke waarden. Deze ankers geven aan wat belangrijk is om prettig en effectief te functioneren. Tijdens de workshop maak je onder andere een van onze loopbaan testen waarmee je zicht krijgt op je loopbaanankers.

Loopbaan testen

Wat gaan we doen?

  • Je maakt een test om zicht te krijgen op je loopbaanankers
  • Je ontwikkelt zelfinzicht, zodat je richting kunt geven aan je loopbaan
  • Interessante opdrachten (loopbaan testen)

Data, kosten en locatie (loopbaan testen)

Datum: 9 maart 2017
Kosten: €22,50 (neem je een vriend(in) mee? Dan betalen jullie samen €37,50!)
Locatie: Almelo
Trainers: Gabriëlle Kiefmann & Bregje Verschaeren

Datum: 30 maart 2017
Kosten: €22,50 (neem je een vriend(in) mee? Dan betalen jullie samen €37,50!)
Locatie: Gendringen (regio Gelderland)
Trainers: Gabriëlle Kiefmann & Bregje Verschaeren

Enthousiast?

Wil je meer weten over deze workshop of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact met ons op of vul het formulier hieronder in. CoachPraktijk Twente geeft regelmatig workshops. Zo kan je naar loopbaanankers ook een workshop Drijfveren en talenten doen. Ben je meer geïnteresseerd in een individueel coachtraject? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. (loopbaan testen)

Workshop

Loopbaan testen

Wil je geen workshop doen, maar ben je wel benieuwd naar coaching en/of de verschillende loopbaan testen die we aanbieden? CoachPraktijk Twente biedt meerdere mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij loopbaancoaching of de TMA analyse. Welke test of traject het beste bij jou past hangt af van jouw vraag of probleem. Om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen gaan we graag in gesprek met jou. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Meer berichten lezen? Lees hier welke vervolgstap in je loopbaan bij jou past!

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkende professional en erkend TMA trainer & professional.