Weet jij waarin je uitblinkt? Loopbaan begeleiding Twente

‘Ik voel me niet prettig in groepen, maar in een-op-een–gesprekken kom ik juist heel goed tot mijn recht. Pas nu besef ik dat ook dat een talent is en kan ik er trots op zijn.’ Wanneer je begrijpt wie je bent en waarom je doet zoals je doet kan je je zelfvertrouwen vergroten. Zo kan je leren trots te zijn op je kwaliteiten en drijfveren. Zelfkennis is een groot goed; het geeft je de kracht en moed om voor jezelf op te komen, keuzes te maken, trots te zijn op jezelf en voor je normen en waarden te gaan staan. Loopbaan begeleiding Twente kan je hierbij helpen door goede coaching.

Zelfkennis vergroten

Coaching is een geweldige manier om je zelfkennis te vergroten. Je staat niet alleen stil bij wie je bent, maar besteed ook echt even tijd aan jezelf. Door bewust een aantal sessies in te plannen om met je ontwikkeling en groei aan de slag te gaan, leer je jezelf beter kennen. Een coach traject geeft richting aan je leven, maakt behoeften en wensen inzichtelijk, waardoor je beter keuzes kunt maken. (Loopbaan begeleiding Twente)

Kort of lang traject

Hoe lang een traject duurt hangt af van jouw behoeften en je coachvraag. Soms is een traject van 8 sessies of meer wenselijk, maar bij sommige coachvragen biedt een kort traject uitkomt. Een lang traject is prettig wanneer je echt ergens mee aan de slag wilt, zoals het duidelijk krijgen van een passende stap in jouw loopbaan, leren keuzes te maken, assertiever worden, competentie-ontwikkeling of je zelfvertrouwen vergroten. Een kort traject kan je inzetten wanneer je bijvoorbeeld je drijfveren of talenten wilt ontdekken. (Loopbaan begeleiding Twente)

TMA traject Loopbaan begeleiding Twente

Een ideale manier om in korte tijd erachter te komen wat jouw drijfveren en talenten zijn is het TMA traject. Dit traject van loopbaan begeleiding Twente is opgezet omdat er veel vraag is naar een kort, maar wel intensief en resultaatgericht traject. Dit traject geeft je veel inzicht in wie jij bent, waarom je op een bepaalde manier handelt, in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt en voor welke competentie je bijvoorbeeld aanleg hebt. Een TMA traject bestaat uit een intake gesprek en een of twee sessies.

Loopbaan begeleiding Twente

Wil je meer weten over coaching, de trajecten of trainingen? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een intakegesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. (Loopbaan begeleiding Twente)

Meer lezen? Lees hier over de ontwikkelcheque voor blibliotheekmedewerkers!

Loopbaan begeleiding Twente

Je kunt ons volgen op Instagram!