Ontdek je drijfveren en talenten!

Je hebt met de vorige opdracht een goede eerste stap kunnen zetten in de zoektocht naar jouw drijfveren. Welke uitkomsten vielen jou op? Wil je meer weten over jouw drijfveren en talenten? Dan kan je nu voor een heel laag tarief de Enneagram Drijfverentest maken. De Enneagram Drijfverentest geeft, aan de hand van een aantal stellingen, een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype; een individueel drijfverenprofiel. Een dergelijk inzicht kan zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen.

Optie 1: Drijfverentest maken en uitslag digitaal ontvangen

Bij optie 1 meld je je aan voor het maken van de test. Je ontvangt een factuur en na betaling wordt de test voor je opgestart. Na het maken van de test ontvang je digitaal jouw uitslag. Daarbij ontvang je een uitgebreid werkblad om te test goed te kunnen lezen en er zoveel mogelijk uit te halen.

Kosten: €19,95 (aanbieding tot 1 juli 2020)

Optie 2: Drijfverentest maken, uitslag ontvangen en bespreken

Bij optie 2 meld je je aan voor het maken van de drijfverentest. Je ontvangt een factuur en na betaling wordt de test voor je opgestart. Na het maken van de test ontvang je digitaal jouw uitslag. Wanneer je de uitslag goed hebt doorgenomen maken we een online afspraak voor het bespreken van jouw uitslag. Dit coachgesprek duurt een uur. In dit gesprek leer je jezelf een stukje beter kennen en ontdek je waarom je doet zoals je doet.

Kosten: €69,95 (aanbieding tot 1 juli 2020)

Optie 3: Talenten Motivatie Analyse maken

Wil je het diepgaander aanpakken en heb je behoefte aan een uitgebreid persoonsprofiel, drijfveren en talentenoverzicht, jouw kwaliteiten en valkuilen, jouw ideale werkomgeving, je leerstijl en ontwikkelmogelijkheden? Dan is deze drijfverentest een echte aanrader. De Talenten Motivatie Analyse is wetenschappelijk onderbouwt en meet jouw consistentie, waardoor de rapportage niet wenselijk in te vullen zijn en je echt een goed beeld krijgt van jezelf, jouw talenten en ontwikkelmogelijkheden. De Talenten Motivatie Analyse wordt altijd gemaakt in combinatie met een (online) gesprek waarin de uitslag wordt besproken. Daarnaast krijg je verschillende rapportages. Neem voor de mogelijkheden en kosten contact met ons op.

Drijfverentest maken

Wil je je aanmelden voor een van bovenstaande opties? Of wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Neem dan contact met ons op. Op dit moment vinden alle gesprekken digitaal plaats, ook de intakes. We plannen hiervoor een moment dat ons beide goed uitkomt.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn. CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Wil je verder met een de volgende opdracht om je talenten te ontdekken? Kijk dan hier.

Drijfverentest