Voel je zekerder in je werk en leven – coach zelfvertrouwen

(Coach Zelfvertrouwen) Pieker jij je vaak een ongeluk? Twijfel je regelmatig of je het wel goed doet, als collega, als moeder, of als partner? Heb je last van een negatief stemmetje dan je zelfvertrouwen telkens weer naar beneden haalt? Tijd om dat stemmetje te lijf te gaan! Dat klinkt gemakkelijker dan je denkt, zullen je misschien denken. En dat is ook zo. Het is niet makkelijk. Je zelfverzekerder voelen kost energie, doorzettingsvermogen en actiegerichtheid. Jouw inzet wordt daarentegen wel beloont met meer zelfvertrouwen en rust.

Kritisch zijn is ook een talent – coach zelfvertrouwen

(Coach Zelfvertrouwen) Kritisch zijn, liever geen fouten maken, veel nadenken over je eigen handelen en piekeren; allemaal eigenschappen die je een onzeker gevoel kunnen geven. Deze eigenschappen kunnen te maken hebben met gebeurtenissen in je leven, maar het kan ook in je karakter zitten. Misschien ben je van nature al iemand die veel nadenkt en kritisch is naar zichzelf. Misschien lastig om te geloven, maar ook dat is een talent. Jouw vermogen om het goed te willen doen, jezelf te willen verbeteren en te willen ontwikkelen zijn prachtige capaciteiten die je veel brengen in het leven. Maar ze zijn soms ook lastig, zeker wanneer je er regelmatig in doorslaat, bijvoorbeeld door perfectionistisch te worden of veel te hoge eisen aan jezelf te stellen. (Coach Zelfvertrouwen)

Leer jezelf kennen

Zelfkennis is vaak al het halve werk. Hoe zit jij in elkaar? Waarom doe je zoals je doet? Wat maakt dat je harder gaat lopen voor een complimentje of omdat je aanzien krijgt van je omgeving? Wanneer je jezelf kent weet je ook waar je energie van krijgt. Je weet waar je goed in bent en je leert omgaan met je valkuilen en eigenschappen die je soms in de weg zitten. Daarnaast is het fijn om te weten wat je nou echt belangrijk vindt. Het maakt dat je keuzes kunt maken, richting kunt geven aan je werk en leven. (Coach Zelfvertrouwen)

Coach zelfvertrouwen

Wil jij jezelf beter leren kennen en je zelfvertrouwen vergroten? Ga dan aan de slag met een coach. In een coachtraject ontdek je jouw drijfveren en talenten, je leert jezelf beter te begrijpen. Je gaat actief aan de slag om zelfverzekerder te worden. Na een traject zit je lekkerder in je vel, er is meer acceptatie naar jezelf, maar ook naar anderen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Meer lezen? Lees hier hoe je jouw drijfveren en talenten kan ontdekken. (Coach Zelfvertrouwen)

Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend

coach zelfvertrouwen

Coach zelfvertrouwen