Sta jij wel eens stil bij jouw loopbaan?

Als een traject is afgerond laten we altijd een evaluatieformulier invullen. Regelmatig krijgen we ook een mooie referenties. Daar zijn we heel blij mee en trots op. Ook J. liet een mooie referentie achter na afronding van zijn traject.

J.: ‘Op ongeveer de helft van mijn werkzame leven stond ik op het kruispunt met de vraag hoe ik de komende 20 jaar in zou gaan vullen. Het antwoord hierop kon ik bij mijzelf niet vinden, wilde mogelijk wel wat anders, maar wat en hoe dan?? Bregje heeft mij de juiste handvaten gegeven om erachter te komen welke omstandigheden goed bij mij passen, wat mijn echte kernwaarden zijn en op welke wijzen ik die goed toe zou kunnen passen. Ze coacht daarbij op een zeer prettige manier. Professioneel op de inhoud met heldere feedback en goede methoden om jezelf vele antwoorden op diverse vragen te laten vinden. Dit doet ze op een sympathieke en laagdrempelige wijze welke je vertrouwen geeft. 

Vooraf lijkt het misschien een grote stap om hulp te vragen en naar een coach te stappen, maar dat is het totaal niet. Bedankt Bregje!’ 

Aan de slag met loopbaancoaching

Loop jij ook rond met loopbaan vraagstukken en wil je daar graag eens met een (onafhankelijk) iemand over in gesprek? Start dan met loopbaancoaching. Loopbaancoaching helpt je (vooruit) als je je afvraagt hoe het verder moet met je werk, je baan en je carrière. Je hoeft geen ingewikkelde carrière of enorme problemen te hebben om een loopbaancoach in te schakelen. Sterker nog: een loopbaancoach is er juist om dat te voorkomen. Een loopbaancoach kijkt niet naar problemen maar naar oplossingen. Samen met jou. Het gaat tenslotte om jouw toekomst. (Carrière coaching Almelo)

Loopbaancoaching helpt je zelf weer richting te geven aan jouw loopbaan. In een traject onderzoeken we wat je kunt en wilt. Wat zijn jouw talenten en waar komen deze talenten het beste tot hun recht. Iedereen biedt toegevoegde waarde en in dit traject gaan we op zoek naar die van jou. Een loopbaantraject vormt de brug van je huidige situatie naar je gewenste situatie en jij bepaalt hoe. (Carrière coaching Almelo)

Wat gaan we doen?

In een loopbaancoaching traject gaan we van start met een oriënterend gesprek. We maken jouw coachdoel concreet: waar wil je naar toe? Wat wil je uit dit traject halen? Wat is jouw ideale situatie? Na het eerste oriënterende gesprek gaan we van start. (Carrière coaching Almelo)

Onderwerpen in het traject

  1. Onderzoeken inspiratie, wensen en voorwaarden: waar wordt jij enthousiast van?
  2. Drijfverentest en interessetesten, als drijfverentest kan je ook de Talenten Motivatie Analyse inzetten.
  3. Kennis, competenties en ervaring: wat heb je in huis?
  4. Persoonlijke missie en profiel: waar wil jij voor gaan?
  5. Passende functies en werkvelden: wat wil doen en in welke branches? In welke omgeving kom jij het beste tot je recht? Welke volgende stap past bij jou?
  6. Aan de slag! Op zoek naar die leuke baan, of (wanneer je coaching wilt binnen je huidige organisatie en/of baan) aan de slag met competenties, vaardigheden, etc. (Carrière coaching Almelo)

Wil je meer weten over loopbaancoaching? Kijk dan hier.

Carrière coaching Almelo

Wil je weten wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Je bent van harte welkom! In dit traject bepalen we ook welk traject het beste bij jou past.

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over het verschil tussen drijfveren, talenten en competenties.

Carrière coaching Almelo

Carrière coaching Almelo