Nicole Klaver

Nicole KlaverMijn naam is Nicole Klaver. Na het afronden van de PABO heb ik 20 jaar, als docent en schoolleider in het basisonderwijs gewerkt. Het motiveren en inspireren van mensen is een rode draad in mijn leven en in mijn huidige baan als wandelcoach en trainer kan ik dit goed inzetten. Naast mijn coachpraktijk, waarbij ik voornamelijk individueel wandelcoach, ben ik ook werkzaam voor een coachopleider. De mens achter de mens te zien. Dat is wat mij drijft. Sensitief, motiverend en serieus met een vleugje humor is wat mij kenmerkt.

Klanten vinden mij laagdrempelig en voelen zich snel op hun gemak bij mij. Tijdens mijn coachsessies loop ik met ze mee, letterlijk en figuurlijk. In een aantal sessies raken we snel de kern van het ‘probleem’ en van daaruit worden er stappen gemaakt richting de gewenste situatie. Ik coach mensen met verschillende vraagstukken, waaronder leefstijl vitaliteit, communicatie, zingeving en werk-prive balans. Het één sluit het ander vaak niet uit.

Naar buiten

Mijn werkgebied is veelal buiten, waarbij ik naast wandelen ook verschillende coachtechnieken inzet. De rust en ontspanning zorgen ervoor dat je sneller van je hoofd naar je gevoel gaat. Ik houd ervan om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Wandelcoachen is daar een prachtige manier voor.

Workshops en trainingen

Naast coachen en superviseren, verzorg ik ook verschillende workshops over vitaliteit en het inzetten van de natuurlijke omgeving. Ook de opleiding en trainingen die ik verzorg hebben aandacht voor de natuur en de buiten omgeving.

Kwaliteit is voor mij belangrijk. Daarom ben ik aangesloten en geaccrediteerd bij de grootste beroepsvereniging voor coaches in Nederland, NOBCO. Bij NOBCO ben ik geaccrediteerd tot senior coach. Ook ben ik aangesloten bij intervisiegroepen en volg ik zelf supervisie.

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf”